Loading...
Vitaliteitsprogramma 2018-04-05T09:10:33+00:00

VITALITEITSPROGRAMMA

VOOR GEZOND EVENWICHT

Ben je bijna gezond, maar wil je gezonder zijn? Of heb je haast om gezonder te worden en helpt de reguliere geneeswijze onvoldoende? Laat mij je verder helpen.

Als zorgadviseur van Personal Touch HaastGezond, help ik mensen met een goed aanvullend pakket naast de reguliere gezondheidszorg.

BIJZONDER GEZOND WATER

Water is zo vanzelfsprekend. In sommige vakantie landen zijn we gewend dat we kraanwater niet kunnen drinkbaar. In de loop van de jaren is ons eigen kraanwater helaas steeds verder vervuild. Met alle medicijnresten, pesticides en andere verontreiniging. Daarnaast wordt er zelfs een stof aan toegevoegd zodat waterleidingen langer meegaan. Ons lichaam functioneert veel beter met schoner Bijzonder Gezond Water met een hoge PH-waarde. Graag laat ik u zien wat het verschil is en waarom wij met Bijzonder Gezond Water werken

FYSISCHE VAATTHERAPIE

Dat het hart het bloed rondpompt in onze aderen is een bekend gegeven. Wist u dat 74% van ons lichaam wordt gevoed door micro-haarvaten? Deze haarvaten werken volgens een vasomotie proces. Onze darmen werken eveneens met deze techniek. Het micro-haarvaten gedeelte van het lichaam wordt vaak al op jonge leeftijd en door onze eigen levensstijl ontregeld. Langzaam en onbewust wordt ons leven en onze fysieke gestel daardoor minder. Wij werken met een unieke gepatenteerde techniek. Deze techniek is hoogwaardig en artsen in andere landen werken hier al mee. Wilt u ervaren hoe deze micro-circulatie stimulering werkt neem dan contact op.

OP MAAT EN MET GOEDE AANVULLENDE VOEDING

In onze voeding zitten niet meer de benodigde hoeveelheden vitaminen en mineralen. Wij werken met goede aanvullende voedingsproducten. Elke mens is anders. Daarom zorgen wij in samenwerking met een orthomoleculair therapeut dat elk individu de juiste begeleiding krijgt, wanneer de aanvullende voeding onvoldoende resultaat geeft. Wij werken graag samen met de reguliere gezondheidszorg. Immers uw gezondheid staat bij ons op nummer 1. Wij kunnen u niet genezen, maar de effecten van uw levensstijl en eventuele klachten kunnen wij verbeteren door middel van het zelf herstellend vermogen van uw eigen cellen en lichaam.

VERANDER VANDAAG JE LEVENSSTIJL

Geef jouw lichaam de kans om optimaal te functioneren. Wanneer het gezond evenwicht niet meer vanzelfsprekend is merk dat jij zelf hier iets aan kan doen.
Als Zorgadviseur, adviseer ik mensen in een betere levensstijl, verbetering van conditie en stimuleer een optimale voeding van je cellen. Ieder mens heeft recht op balans in het leven. Balans op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Maak vandaag nog het verschil voor jouw toekomst.

CONTACT
MISSIE