Loading...
Zorgadviseur missie 2018-04-05T08:53:23+00:00

DE ZORGADVISEUR MISSIE

De missie is om preventieve gezondheidszorg te combineren met de regulieren mogelijkheden. Bij preventie en acute problemen zoals blessures, stress en vermoeidheid. Wij geloven dat de toekomst is dat er steeds minder medicijnen worden voorschrijven en dat iedereen meer interesse heeft voor de zorg van het menselijk lichaam. Voor voeding en de preventie van ziektes.

  • Het bloed stroomt eveneens door de microbloedvaten

  • Voor sport en herstel van spieren en microvaten

  • Preventieve gezondheid voor de toekomst

  • Alternatieve geneeswijze voor stress en burn-out klachten

Gezondheid is een balans tussen volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn. Het is meer dan de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken.

Helen Michaëlis

Mijn missie is Nederland gezonder met alternatieve geneeswijze

BIJZONDER GEZOND WATER

In ons kraanwater zit veel resten van antibiotica en andere middelen. Bijzonder Gezond Water zorgt dat het water beter in ons lichaam wordt opgenomen.

FYSISCHE VAATTHERAPIE

Met deze therapie worden de micro haarvaten aan twee zijde gestimuleerd zodat de droomstroming van bloed verbeterd

AANVULLENDE VOEDING

In onze voeding zitten niet meer de hoeveelheden vitamines en mineralen die wij nodig hebben. Bewustwording van aanvullen is groot.

SPECIALISATIE

Om alle klanten optimaal te adviseren wordt ik verder opgeleid voor een specialisatie in alternatieve geneeswijzen.

De zorgadviseur missie is om eind van 2018 meer dan 100 cliënten te helpen

Zorgadviseur HaastGezond helpt mensen vanuit preventieve alternatieve geneeswijzen vanuit het perspectief dat het lichaam een zelfherstellend vermogen heeft. Sporten weten als geen ander dat na inspanning een stuk ontspanning en aanvullende voeding het proces van herstel verbeterd. Vanuit de nieuwste technologie op microvaten zorg ik ervoor dat 50% sneller herstel kan worden gerealiseerd.

MIJN MISSIE IS MENSEN GEZONDER TE MAKEN MET EEN COMPLEET PAKKET AAN ZORG

De zorgadviseur missie is meer mensen gezonder te maken met het zorgpakket wat complementaire is samengesteld voor acute problemen om preventieve gezondheid verder te stimuleren. Het pakket bestaat uit een combinatie van activiteiten zoals een fysische vaattherapie, bijzonder gezond water en verschillende aanvullende voedingssupplementen en zaden. Gezonde beweging zorgt dat het lichaam alle benodigde elementen heeft voor het zelf herstellende vermogen.

PROGRAMMA
CONTACT